Öljypoltin - Öljykattila

Öljylämmitystuotteet

Callidukselta löytyy laaja valikoima tuotteita öljylämmityskiinteistöihin. Öljylämmitys-
järjestelmä koostuu öljypolttimesta ja öljykattilasta. Öljypoltin tuottaa palamisenergiaa,
jonka öljykattila ottaa talteen ja siirtää kiertoveteen. Calliduksen öljypoltin- ja öljykattila-
valikoimasta löytyvät tuottet niin uudiskohteisiin, kuin saneerauskohteisiin.

Öljypoltin

Bentone öljypoltinÖljypoltin on koko öljylämmitysjärjstelmän sydän, ja tuottaa tarvittavan lämpöenergian, jonka öljykattila ottaa talteen. Calliduksen valikoimasta löytyy oikea öljypoltin jokaiseen tarpeeseen. Edustamiamme öljypoltin merkkejä ovat: Bentone, Oertli, Ray ja Riello. Callidus öljypolttimet ovat varmatoimisia ja energiatehokkaita - turvallinen ratkaisu vuosiksi eteenpäin.

Öljykattila

Callidus kondenssikattilatLaadukas öljypoltin tarvitsee parikseen laadukkaan öljykattilan. Callidus öljykattilat ovat korkealuokkaisia kondenssikattiloita. Kondenssikattila on hyötysuhteeltaan huomattavasti perinteistä öljykattilaa tehokkaampi. Kondenssikattila hyödyntää palokaasujen kierrätystä, jolloin kuumista palokaasuista saadaan enemmän energiaa talteen. Tästä syystä kodenssikattilasta poistuvat palokaasut ovat huomattavasti viileämpiä kuin normaalin öljykattilan palokaasut - niistä on saatu kerättyä enemmän lämmitysenergiaa talteen.

Saneerauskohteet - öljylämmitys

Saneerauskohteissa saattaa olla edullisempaa päivittää vanha öljylämmitysjärjestelmä uuteen ja taloudellisempaan öljylämmitykseen, sen sijaan, että muunnettaisiin se kokonaan toiseen energiamuotoon - esimerkiksi maalämpöön. Uudenaikainen öljylämmitysjärjestelmä on huomattavasti vanhaa tehokkaampi. Uudenaikaiset ratkaisumme mahdollistavat myös öljylämmityksen laajentamisen hybridijärjestelmäksi. Hybridijärjestelmässä samaan varaajaan voidaan tuottaa lämpöä öljypolttimen lisäksi esimerkiksi aurinkolämmöllä. Kun aurinkolämmön tuotto on vähäisempää, voidaan sitä tällöin tukea öljylämmityksen tuomalla peruslämmöllä. Vastaavasti aurinkoisella säällä aurinkolämpö tuottaa suurimman osan lämmöstä.