Esbe uutuuksia

ESBE LTC latausryhmä kiinteitä polttoaineita käyttävälle lämmityskattilalleEsbe LTC200 latausryhmät

LTC200 on latausryhmä sisäänrakennetulla, energiatehokkaalla pumpulla. Latausryhmä huolehtii siitä, että kiinteitä polttoaineita käyttävä lämmityskattila saavuttaa nopeasti korkean palamislämpötilan, jolloin myös päästöt ovat mahdollisimman alhaiset. Ennen kaikkea latausryhmä varmistaa, että paluulämpötila kattilalle pysyy korkeana ja tasaisena koko palamisjakson ajan, mikä takaa korkean lämmityskattilan tehon, vähentää pien muodostusta ja pidentää lämmityskattilan käyttöikää. Latausryhmän energiatehokas pumppu täyttää EU-direktiivin vaatimukset energiaan liittyville tuotteille. Direktiivihän määrittelee vaatimukset energiatehokkuudelle ja määrittelee EEI:n (Energiatehokkuusindeksin) arvoksi korkeintaan 0,23.

Lisätietoja:

LTC200 tuotekortti

LTC200 mitoitus

 

 

VTR300 kiertopaketti kuuman veden kiertoasennukseenEsbe VTR322 kiertopaketti

VTR322 kiertopaketti helpottaa kuuman veden kiertoasennusta. Se mahdollistaa kuuman veden välittömän käytön, suojauksen polttavan kuumalta vedeltä sekä tarjoaa käyttömukavuutta pienessä ja tehokkaassa paketissa. Ainoastaan termostaattisia (ei-sähköisiä) komponentteja käyttävä yksikkö toimii täysin itsenäisesti ja on helppo asentaa. Yksikkö sisältää kaikki tarvittavat liitännät ja takaiskuventtiilit.

Lisätietoja:

VTR322 tuotekortti

 

 

 

Esbe VMD300 aurinkoenergiasarja

VMD300 aurinkoenergiasarja on tarkoitettu käyttövesisovelluksiin, joissa vaihtolämpötilaa (säätöalue 40 – 52 °C) säätämällä voidaan optimoida aurinkoenergian hyödyntäminen.  VMD 300 aurinkoenergiasarja

Lisätietoja:

VMD300 tuotekortti