Kiinteistölämpöpumput

Saksalainen Alpha-InnoTec on Euroopan johtavia lämpöpumppuvalmistajia. Sen tuotteet tunnetaan testatusta erinomaisesta laadustaan, energiatehokkuudestaan ja hiljaisuudestaan. Sen innovatiiviset tuotteet ovat vieneet alan teknistä kehitystä jatkuvasti eteenpäin. Yhteistyössä Alpha-InnoTecin kanssa Callidus ratkaisee lämmityksen aina mittatilaustyönä, jotta kodissasi on hyvä olla ja olet oman asumisesi herra.

Alpha-InnoTecin pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Kasendorfissa, Pohjois-Baijerissa. Yrityksen toiminnalla on ISO 9001 -laatusertifikaatti ja ympäristöjärjestelmällä ISO 14001 -sertifikaatti. Kaikki tuotteet ovat CE-hyväksyttyjä. Alpha-InnoTec-lämpöpumppuja saavat Suomessa myydä ja asentaa ainoastaan Calliduksen valtuuttamat jälleenmyyjät. Lämpöpumpuille tehdään aina virallinen käyttöönotto, jossa tarkistetaan, että lämpöpumppu on asennettu oikein, kytketty oikein ja säädetty oikein. Näin saadaan Callidus-turva voimaan.

Kaikissa Alpha-InnoTec-lämpöpumpuissa on jo vakiona kauko-ohjaus. Sen avulla pumppua voidaan ohjata ja valvoa kodin lähiverkossa ja aina, jos vain mahdollista, myös AlphaWeb-palvelun kautta Internetissä. Ammattikäytössä Alpha-InnoTecin pumput ovat ohjattavissa kiinteistöautomatiikalla BACnet-väylän kautta.