TiSUN-aurinkokeräimet

Julkisivuasennus

Yksilölliset aurinkokeräimet suuriinkin kohteisiin

TiSUN-aurinkolämpöjärjestelmät edustavat päämääriin sidottuja uudistuksia, ylivertaista laatua ja jatkuvaa tuotekehitystä. Tavoitteena on yhdistää huipputeknologia ja ekologia, ja toisaalta myös ekologia ja taloudellinen tehokkuus.

TiSUN -valikoimaan kuuluvat mm. modulaariset aurinkokeräimet, suuripintaiset keräimet (yksittäinen keräin max. 12 m2), kerrostetut aurinkolämpövaraajat ja aurinkolämpöjärjestelmien komponentit ja lisävarusteet. Järjestelmien erinomainen suorituskyky perustuu patentoituun varaajateknologiaan ja yhteensopiviin tehokkaisiin osiin. Callidus toimittaa TiSUN-järjestelmiä suurempiin kohteisiin, mm. rivi- ja kerrostaloihin. Järjestelmät toteutetaan projektikohtaisesti, jolloin asiakkaan kohteeseen suunnitellaan ja räätälöidään paras mahdollinen energiaratkaisu.

 

Suurkeräimen rakenne:

  1. Absorptiolevy, korkea selektiivinen PVD-pinnoite
  2. Alumiininen taustapaneeli
  3. Eristys
  4. Prismattu, 4 mm aurinkoturvalasi
  5. Alumiinikehikkorakenne

 

TiSUN on aurinkoenergian asiantuntija, joka on kehittänyt, valmistanut ja toimittanut aurinkolämpöjärjestelmiä jo yli 20 vuotta. TiSUN-järjestelmiä myydään yli 39 maassa joka puolella maailmaa. TiSun toimii ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmän mukaan ja sille on myönnetty useita eurooppalaisia tuotesertifikaatteja. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Itävallassa Tirolin alueella.

TiSUN esimerkki: 11 kerrosta ehtymätöntä energiaa